Clione Fit Японський ультрасучасний косметологічний апарат для домашнього використання

Clione
24000,00
грн.
Clione Fit – найновіший косметологічний апарат, у якому поєднано 5 передових технологій апаратної косметології: ультраімпульс, електропорацію, EMS-струм, RF-терапія, світлову терапію LED.
Дуже легкий і компактний апарат вагою приблизно 52 гр, вразить вас своєю ефективністю та новим красивим дизайном.
Працює в 2 режимах (з пульсацією MFIP або без неї), в кожному з яких 3 режими інтенсивності.
Верхня кнопка регулює рівень інтенсивності впливу струму: від слабкого до сильного, всього 3 рівня. Нижня кнопка включає режим додаткового тиску на шкіру, активує 3 рівні інтенсивності.

Ефект після процедури:
  • покращується кровообіг,
  • зменшуються носогубні складки,
  • розгладжуються зморшки,
  • овал обличчя чіткіший,
  • шкіра стає більш пружною та еластичною,
  • менше висипів на шкірі.

ЯК ПРАЦЮЄ CLIONE?

Cекрет девайсу у комплексній дії відразу 6 функцій:

ЕЛЕКТРОМІОСТИМУЛЯЦІЯ – саме м'язи складають каркас нашого обличчя, втрата м'язового тонусу провокує появу зморшок, провисання контуру, появу брилів. Електроди стимулюють м'язові скорочення, покращується кровообіг, підвищується пружність шкіри. Причому за силою впливу Clione не поступається професійному косметологічному обладнанню. Апарат чудово коригує «гусячі лапки» та носогубні складки.
Регулярне використання відмінить необхідність ін'єкцій ботоксу, а також відстрочить необхідність більш травматичних процедур, таких як підтяжка обличчя та блефаропластика.

ЕЛЕКТРОПОРАЦІЯ І МЕЗОПОРАЦІЯ - метод введення корисних компонентів у глибокі шари шкіри дією електричного імпульсу. Іншими словами - «мезотерапія без голки» - дає потужний ефект, що омолоджує, за рахунок введення сироватки до 4 мм в глибину шкіри. Це в 30 разів ефективніше, ніж просто нанести сироватку на шкіру (як ми зазвичай робимо в домашніх умовах). При цьому процедура не травматична, не залишає синців та набряків, відразу ж можна наносити макіяж або приймати сонячні ванни.

СВІТЛОВА ТЕРАПІЯ - хвилі блакитного та червоного кольору легко боряться з бактеріями акне та знезаражують шкіру, боряться із запаленнями, а також сприяють омолодженню.

RF ЛІФТИНГ - стимулює кровообіг у клітинах, покращує обмін речовин, стимулює вироблення колагену, роблячи шкіру еластичною та пружною

Середньочастотні струми (додатковий режим Clione Fit) - ще ефективніше впливають на зморшки, коригують вікові зміни овалу обличчя та носогубні складки, що особливо актуально у віці 35+
Основні характеристики:

Основні характеристики:

Модель: Fit
Технічні характеристики:
Напруга: 100V-240V
Частота: 50Hz/60Hz
Сила струму (частота виходу): 90 KHz
Довжина світлодіод. хвиль: 415 nm. / 620 нм.
Розмір: 160х35х32 м
Апарат працює тільки від мережі!
Комплектація: прилад, адаптер, сироватка, інструкція, гарантія.
Виробник: Hanbrer
Країна-виробник: Японія.