PRESS & GLOW Щоденний відлущувальний тонік із РНА й активатором ферментів

Medik8
1148,00
грн.
Випробуйте силу відлущувальної полігідроксикислоти (РНА) наступного покоління в формулі Press & Glow — це гідратувальний кислотний тонік, який сприяє ексфоліації поверхні шкіри для помітного щоденного сяйва. Полігідроксикислота глюконолактон діє як магніт для вологи, гідратує й заспокоює шкіру, забезпечує легку природну ексфоліацію. Формула не сушить, не подразнює, не липне. Цей тонік має максимальну потужність, але не викликає подразнення й болісних відчуттів. Press & Glow — це поєднання потужних результатів і м'якої ексфоліаціі, що забезпечує ніжність, рівномірний тон і здорове сяйво шкіри. Екстракт квітів опунції стимулює ефективне оновлення клітин. Press & Glow працює в гармонії з вітаміном А, завдяки чому ви посилите красиве світіння шкіри без небажаної сенсибілізації. Шлях до осяйної шкіри ще ніколи не був настільки легким.

Також доступна еко-версія Refill об'ємом 200 мл. Збережіть помпу-дозатор і повторно використовуйте до 5 разів.

Ефективне оновлення поверхні шкіри, гідратація і вирівнювання рельєфу. З часом Press & Glow допомагає створити бездоганну поверхню шкіри, яка не тільки краще поглинає активні інгредієнти (наприклад, вітаміни С і А), але також стане ідеальним полотном для макіяжу. Тонік дбайливо і м'яко бореться з гіперпігментацією, освітлює поверхню шкіри. Шкіра отримує красиве здорове сяйво, комфорт і тонус. Помітно поліпшується стан здоров'я шкіри.

ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ
Коли йдеться про ексфоліацію, найголовніше — це баланс. Надмірно активне щоденне застосування АНА часто призводить до сенсибілізації і навіть передчасного старіння шкіри, оскільки шкіра втрачає здатність до самовідновлення. РНА (полігідроксикислоти) складаються з більших молекул, ніж АНА і ВНА, тому РНА не проникають в шкіру так глибоко і відлущують лише верхні шари поверхні шкіри. З цієї причини РНА є ідеальним варіантом для чутливої ​​шкіри, адже кожен з нас заслуговує на ефективну щоденну ексфоліацію без шкоди здоров'ю і функціям шкірного бар'єру.

Глюконолактон — це високоефективна РНА, яка руйнує клей між мертвими клітинами шкіри, а також глибоко гідратує шкіру завдяки гідрофільним властивостям. Це забезпечує свіжість і комфорт шкіри після кожного застосування. Глюконолактон руйнує зв'язки між мертвими клітинами, завдяки чому вони легко відлущуються; це допомагає поліпшити текстуру, рельєф і тон шкіри, відновити природне сяйво шкіри. Клінічно доведено, що глюконолактон ідеально співпрацює з вітаміном А[1], адже перший сприяє поглинанню другого, таким чином, вітамін А, цей золотий стандарт антивікового догляду, проникає саме туди, де він необхідний в шкірі.

Крім того, Press & Glow використовує силу екстракту квітів опунції, який стимулює активність натуральних відлущувальних ферментів шкіри і сприяє оптимізації циклу відновлення шкіри. Знову ж таки, це відмінно гармонує з вітаміном А для комплексного омолодження шкіри. Поки ферменти відновлюють природний процес ексфоліації в верхніх шарах шкіри, вітамін А підсилює клітинну регенерацію в нижніх шарах епідермісу. Алое вера і екстракт ягід асаї мають заспокійливі властивості, помітно знімають подразнення і запалення, а також зволожують шкіру.
Активні компоненти:
Спосіб застосування:
Основні характеристики:

Активні компоненти:

5,5% глюконолактон — високоефективна водорозчинна полігідроксикислота в шкірі перетворюється на глюконову кислоту і дбайливо відлущує та гідратує шкіру. Як результат — помітно більш рівномірний тон і гладка рівна текстура поверхні шкіри.
Екстракт квітів опунції — натуральний активатор ферментів, допомагає підвищити темпи десквамації шкіри і, відповідно, швидкість клітинного оновлення. Це покращує чистоту і сяйво шкіри, а також сприяє розгладженню ліній і зморшок.
Алое вера — ідеальний компонент для зменшення подразнення шкіри і поліпшення вологоутримувальної здатності шкіри. Крім того, алое вера захищає шкіру від вільних радикалів.
Екстракт ягід асаї — знімає запалення і захищає шкіру від атаки вільних радикалів.

Спосіб застосування:

Прокрутити верхню частину помпи проти годинникової стрілки до характерного звуку «клац». Вранці й ввечері одразу після очищення міцно притиснути ватний диск до дозатора й натиснути 3-4 рази. Ретельно протерти шкіру обличчя змоченим ватним диском, уникаючи тендітної області навколо очей. Після застосування прокрутити помпу за годинниковою стрілкою, щоб запобігти витіканню.

Перед першим застосуванням обов'язково провести патч-тест.

Коли перша пляшка закінчиться, не викидайте помпу — її потрібно всього лише накрутити на нову пляшку в версії Press & Glow Refill.

Основні характеристики:

Актив: ПХА-кислоти

Актив: Кислоти

Актив: Екстракт алое вера

Призначення: Нерівний тон шкіри

Призначення: Чутливість

Призначення: Шорстка текстура, гіперкератоз

Призначення: Гіперппігментація

Тип шкіри: Всі типи шкіри

Тип шкіри: Жирна

Тип шкіри: Комбінована

Тип шкіри: Нормальна

Тип шкіри: Суха

Країна виробництва: Велика Британія

Об'єм: 200мл

Не забути про: