PORE CLEANSE GEL INTENSE Інтенсивний очищувальний гель з мигдалевою кислотою

Medik8
0818625023720
1271,00
грн.
Глибоке очищення пор і видалення щоденних забруднень завдяки гелю Pore Cleanse Gel Intense. Оновлений гель для умивання містить екстракт конюшини – потужний рослинний екстракт, давно відомий здатністю контролювати кількість себуму і звужувати пори. Також у формулі є ефективні гідроксикислоти: саліцилова, молочна, мигдалева. Вони глибоко очищують і звужують пори, зменшують блиск, покращують текстуру і вигляд шкіри. Гліцерин забезпечує гідратацію і захищає від пересихання. Очищувальний гель легко справляється зі щоденними забрудненнями, очищує шкіру зсередини, повертає бездоганну чистоту і здорове сяйво.

Поверніть шкірі бездоганний омолоджений вигляд. Pore Cleanse Gel Intense™ містить суміш інгредієнтів для звуження пор, а також ефективні кислоти й гліцерин. Завдяки цьому шкіра стає глибоко очищеною, зволоженою і сяючою. Освіжаючий аромат м'яти й лаванди бадьорить і заряджає енергією, тому цей гель для вмивання – ідеальний початок нового дня. При змішуванні з водою гель перетворюється в ніжну пінку, яка глибоко очищує шкіру, усуває жирний блиск, допомагає звузити пори, робить шкіру гладенькою і м'якою.

ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ
Розширені пори – проблема з багатьма причинами. Старіння, надмірна кількість себуму, вплив сонця, неправильний догляд – це лише декілька факторів, які можуть спричинити закупорення і розширення пор, які стають помітні навіть неозброєним оком. Pore Cleanse Gel Intense має кілька механізмів впливу на розширені пори. Альфагідроксикислоти дбайливо відлущують верхній шар шкіри, сприяють природній ексфоліації й знижують ризик закупорення пор. Бета-гідроксикислоти ефективно розщеплюють забруднення всередині пор, роблячи їх чистими й здоровими. Екстракт конюшини лучної зменшує утворення шкірного сала, щоб надмір себуму не розтягував пори. На відміну від інших продуктів для очищення пор, які зазвичай пересушують шкіру, наш гель забезпечує оптимальну гідратацію завдяки гліцерину. Гліцерин – натуральний зволожувальний компонент, він притягує і утримує вологу, забезпечуючи зволоження і пружність шкіри.
Активні компоненти:
Спосіб застосування:
Основні характеристики:

Активні компоненти:

Екстракт конюшини лучної — винятковий рослинний екстракт: він зменшує утворення себуму, покращує оновлення клітин, діє як натуральний в'яжучий компонент, ефективно звужує пори.
L-мигдалева кислота — м'яка відлущувальна альфа-гідроксикислота з силою бета-гідроксикислоти, хірально правильна, здатна діяти як на поверхні шкіри, так і в порах для глибокого, але м'якого відлущування.
L-молочна кислота — м'яка альфа-гідроксикислота відлущує верхній шар шкіри, глибоко гідратує, живить і дбає про шкіру.
Саліцилова кислота — бета-гідроксикислота, усуває токсини і відлущує пори зсередини, руйнує пробки, які провокують розширення пор і виникнення висипів.

Спосіб застосування:

Щодня вранці й ввечері наберіть невелику кількість гелю в долоні й масажними рухами нанесіть на зволожену шкіру обличчя і шиї. Дбайливо змийте проточною водою і підсушіть шкіру. Потім нанесіть вашу улюблену сироватку і зволожувальний крем Medik8.

Основні характеристики:

Актив: Кислоти

Актив: Саліцилова кислота

Актив: Мигдалева кислота

Призначення: Акне і запалення

Призначення: Комедони відкриті/закриті;

Призначення: Нерівний тон шкіри

Призначення: Розширені пори

Призначення: Постакне

Тип шкіри: Жирна

Тип шкіри: Комбінована

Країна виробництва: Велика Британія

Об'єм: 150мл

Доповніть догляд: